top of page
pexels-felix-mittermeier-957040.jpg

Servicii livrate de specialiști

- Ce facem pentru succesul tău -

Digital Ads

Maximizați vizibilitatea și raza de acțiune a mărcii dvs. cu suita noastră cuprinzătoare de servicii de publicitate digitală. De la Google Ads la Meta Ads și TikTok Ads, valorificăm puterea campaniilor țintite pe diverse platforme pentru a stimula conversiile și pentru a vă spori prezența online. 

Design grafic

De la ideație la creație, echipa noastră de experți dă viață viziunii mărcii dumneavoastră. Excelăm în găsirea de idei inovatoare de design, în crearea de grafice captivante din punct de vedere vizual și în dezvoltarea de strategii de impact.

Website & Funnel Builder

Dezvoltare de site-uri web personalizate pentru viziunea dumneavoastră. De la ecommerce la Landing Pages, vă transformăm ideile în site-uri web funcționale și frumos proiectate. Haide să colaborăm pentru a vă aduce la viață viziunea digitală.

SEO

Serviciul nostru SEO permite brandului dvs. să cucerească clasamentele motoarelor de căutare prin optimizare meticuloasă on-page și tactici strategice off-page. Optimizăm structura și conținutul site-ului dvs. web, construind în același timp backlink-uri de autoritate și promovând conexiunile online.

Dezvoltarea afacerii

Eliberați potențialul de creștere cu expertiza noastră în marketing digital. De la evaluarea poziției dvs. actuale până la elaborarea unei strategii de creștere cuprinzătoare, ne ocupăm de fiecare etapă, asigurând o implementare fără probleme pentru succesul companiei dvs.

Content creation bundle

 Echipa noastră de creativi pricepuți este dedicată captării de imagini uimitoare din diverse perspective și conceptualizării unor idei de filmări inovatoare care să dea viață poveștii mărcii dvs. Cu o editare meticuloasă și tehnici experte de post-producție, transformăm imaginile brute în opere de artă captivante și profesionale. 

Ce spun clienții noștri despre IMH╴ 

pexels-felix-mittermeier-957040_edited.jpg
radu

Radu / Radu Mob

"Am fost impresionat de abordarea lor strategica și de nivelul lor de expertiză în domeniu. Campania lor de marketing digital ne-a adus rezultate remarcabile și a contribuit semnificativ la creșterea vizibilității și a vânzărilor noastre. Recomand cu căldură IMH Media Network pentru orice afacere care caută să-și maximizeze potențialul online!"
bottom of page