top of page
imh media

Află modul în care magazinele online pot crește profitabil la
6-7 cifre cu un nou sistem
de scalare bazat pe AI

Marketingul te stresează? Strategiile nu dau roade, campaniile nu convertesc?

Relaxează-te! Planul nostru personalizat, bazat pe inteligența artificială, simplifică tot ce ține de marketing. Nu mai irosi bani pe campanii ineficiente și tactici neproductive. Alege o abordare inteligentă, care îți va aduce rezultatele dorite. Lasă-ne să te ghidăm spre succes!

mockup 2
mockup
gradient
business

Înțelegem că scalarea afacerii tale este aproape imposibilă din cauza costurilor de publicitate și a atragerii atenției într-o piață atât de competitivă.

Acesta este motivul pentru care folosim inteligența artificială pentru a oferi conținut rapid și eficient care se dovedește a ieși în evidență și, de asemenea, folosim funnel-uri atent create pentru a reduce CPA și a crește ROAS.

Suntem directorul tău de marketing
tratăm afacerea ta ca și cum ar fi a noastră

Știm și înțelegem provocările pe care comerțul electronic le presupune. De aceea îți punem la dispoziție o echipă care creează strategii adaptate la nevoile și obiectivele tale.

laptop

Automatizează-ți sistemele și procesele cu puterea AI-ului

Lucrăm cu cel puțin 15 instrumente de inteligență artificială care îți pot automatiza complet toate procesele de marketing, facilitându-ți extinderea și creșterea pe pilot automat. Sună greu de crezut, nu-i așa?

Lightining Fast ⚡

Suntem capabili să livrăm lucrări de calitate în cel mai scurt timp. Ai nevoie de o lucrare urgentă pregătită? Say no more. Acum nu mai trebuie să aștepți 48 sau 72 de ore. O putem realiza pentru tine mai puțin de 4 ore.

fast
analysing

Servicii Done-For-You

Echipa noastră lucrează cu tine pentru a identifica acțiunile cu cel mai mare impact, asigurând o aliniere strategică și o execuție eficientă.

gradient

Nu e acea oferta de 1 milion de euro despre care vorbește toată lumea, e chiar MAI BUNĂ 💰

Poate că "oferta de un milion de dolari" sună bine, dar oferă cu adevărat rezultatele de care ai nevoie?

imh book

Ads făcute cu AI

Pășește în viitorul publicității. Modelele noastre de inteligență artificială învață din datele campaniilor în timp real, prezicând tendințele și anticipând comportamentul clienților. Această abordare proactivă îți menține reclamele cu un pas înaintea concurenței.

Design realizat cu ajutorul AI

Vocea unică a mărcii tale, amplificată de AI. Tehnologia noastră îți înțelege preferințele de stil și adaptează designul pentru a se potrivi. Îți poate genera elemente vizuale personalizate, îți adaptează layout-urile pentru diferite platforme și îți asigură coerența.

SEO făcut cu AI

Lasă AI-ul să se ocupe de complexitatea tehnică a SEO. Instrumentele noastre auditează structura site-ului tău web, identifică erorile și generează coduri optimizate pentru a îmbunătăți capacitatea de căutare și indexare a site-ului tău.

Email Marketing făcut cu AI

Transmite mesajul potrivit persoanei potrivite la momentul potrivit. Tehnologia noastră de inteligență artificială analizează comportamentul clienților, preferințele și istoricul achizițiilor pentru a îți personaliza campaniile de e-mail la scară largă.

S-ar putea să ne potrivim perfect dacă

Poți evalua rapid provocările, găsești soluții creative și îți adaptezi abordarea în funcție de necesități, rămânând flexibil chiar și atunci când apar obstacole neașteptate.

Ești adaptabil și orientat spre soluții

Nu te intimidează noile tehnologii și cauți în mod activ modalități de a valorifica inteligența artificială pentru a depăși concurenții și a obține un avantaj pe piață.

Ai o mentalitate de creștere și vezi AI-ul ca pe un instrument de accelerare

Ești dispus să confrunți tradiționalul

Recunoști că succesul din trecut nu garantează rezultatele viitoare și ești pregătit să adaptezi strategiile pentru rezultate mai bune, chiar dacă acest lucru înseamnă să schimbi procesele familiare.

Prioritizezi o viziune pe termen lung

Te concentrezi pe construirea unei afaceri durabile, cu o traiectorie clară, în loc să cauți soluții temporare.

S-ar putea să NU ne potrivim dacă

Te lupți să delegi

Preferi să te ocupi singur de tot și îți este greu să le încredințezi altora sarcini importante.

Eviți să îți asumi riscuri

Preferi să joci la sigur și să eviți orice potențial de eșec, în loc să îmbrățișezi riscurile calculate pentru creștere.

Ești sceptic față de AI

Crezi că AI-ul reprezintă o amenințare fundamentală la adresa modului în care ar trebui să se facă lucrurile și te opui avansului tehnologic în domeniul tău.

Ești ezitant să te extinzi

Te simți bine cu volumul de muncă actual și nu ești interesat să te ocupi de proiecte de anvergură mai mare sau să îți mărești clientela.

gradient

Faceți cunoștință cu echipa din spatele succesului dumneavoastră

Bine ați venit la IMH Media Network! Suntem mai mult decât o simplă companie de marketing digital - suntem o echipă de prieteni care au fost împreună în tranșeele afacerilor de ani de zile. Am văzut ce funcționează, ce nu funcționează și, sincer, ne-am săturat să vedem o mulțime de promisiuni strălucitoare fără rezultate reale în lumea marketingului online.

De aceea am decis să facem lucrurile diferit, să construim ceva alimentat de prietenia noastră, de experiența noastră și de dorința noastră autentică de a ajuta afaceri ca a ta să strălucească cu adevărat.

modrea
ceo
alex

Alexandru Mihalcea

/Chief Executive Officer (CEO)

Andrei Modrea

/Chief Sales Officer (CSO)

Alex Preda

/Chief Marketing Officer (CMO)

Hai să vorbim! Ne-am bucura să ne auzim!

Știm că toată lumea spune că are locuri limitate disponibile. Facem la fel. Dar întotdeauna ne vom asigura că avem timp pentru tine. Așa că rezervă un apel și hai să construim ceva grozav împreună. Acum este momentul perfect să o faci!

IMH Media Network
  • IMH Media Network
  • imhmedia.co
  • alex_imh
  • IMH Media Network
  • aleximh

© 2024 by IMH Media Network. Powered and secured by IMH Media Network.

bottom of page